De GezinsManager start met KIES-trainingen

Nieuws

De GezinsManager werkt aan uitbreiding van zijn aanbod voor ouders en kinderen. Janneke heeft in het voorjaar de KIES-training afgerond en in het najaar zal zij – bij voldoende aanmeldingen – na de herfstvakantie starten met het geven van de eerste trainingen in Tilburg. KIES is een spel– en praat groep voor kinderen die te maken hebben met een scheiding van hun ouders. KIES helpt kinderen de scheiding van hun ouders te leren begrijpen, een plaats te geven en een manier te vinden om te kunnen omgaan met alles wat ze moeilijk vinden van de scheiding. Uit onderzoek door de universiteit van Utrecht is gebleken dat de KIES training helpt. De training bestaat uit een informatie- en evaluatieavond voor ouders en daarnaast 8 bijeenkomsten voor kinderen van groep 4 tot en met groep 8. Mocht je interesse hebben, stuur Janneke dan een mailtje: janneke@degezinsmanager.nl.

De training kan ook worden gegeven aan kinderen die op het Voortgezet Onderwijs zitten. Bij voldoende interesse zal hier ook een training voor worden verzorgd. Ook bestaat er de mogelijkheid om de KIES training op een school te geven. Als school kunt u hiervoor ook contact opnemen met Janneke.

Lees via deze link meer over de opzet en achtergrond van KIES

» Nieuws » De GezinsManager start met KIES-trainingen
Op augustus 28, 2017

Comments are closed.

« »