MindFit training voor ouders en volwassenen

Nieuws

De GezinsManager gaat starten met MindFit-trainingen voor ouders en volwassenen. In zes bijeenkomsten leggen we een basis om onze ‘mind’ beter te leren kennen en te beheren. Onze mind laat ons namelijk met enige regelmaat in de steek en dat gebeurt met name als we het té druk hebben of het allemaal eventjes teveel vinden. Dan schiet ons brein in een soort overlevingsstand en dan reageren we op onze omgeving en dierbaren prikkelig of ronduit chagrijnig en boos. Daar krijgen we later vaak spijt van, of het geeft schuldgevoelens.

Dit mechanisme gaan we bij onszelf ontdekken door allerlei oefeningen (mentaal en een beetje fysiek). In feite gaan we een beetje aan onszelf tuinieren; we halen het onkruid zoveel mogelijk weg zodat de mooie bloemen en planten beter tot hun recht komen. Zoals je in de sportschool de spieren en conditie van je lichaam traint, zo gaan wij onze mind trainen zodat we in ons dagelijks leven beter en vooral met meer rust en kalmte met allerlei situaties om kunnen gaan.

Ook wij moeten in ons dag-dagelijks doen en laten presteren en allerlei bordjes in de lucht draaiende weten te houden. De bordjes draaiende houden is één maar om dat zo te doen dat je daarbij rustig en kalm kunt blijven en adequaat op je dierbaren kunt reageren is van een geheel andere orde.

De training `MindFit` geeft jou tools in handen om op alledaagse situaties met werk, relaties en kinderen rustig en kalm te blijven. Hierdoor ben je een prettiger mens voor jezelf én voor je omgeving.

Vindt je het interessant om hierbij te zijn? Stuur dan een e-mail naar roel@degezinsmanager.nl

» Nieuws » MindFit training voor ouders en...
Op augustus 31, 2017

Comments are closed.

« »