De GezinsManager in Tilburg in Business

Nieuws

Afgelopen week werd hét zakelijk magazine van Tilburg en omgeving gelanceerd. Daarin verscheen ook een groot artikel over de GezinsManager. De GezinsManager zou je misschien niet in een magazine als Tilburg in Business verwachten, maar ook ondernemers kunnen het geluk hervinden met hulp van De GezinsManager. Voor jezelf of juist voor een van je hardwerkende medewerkers, waarvan je merkt dat hij of zij het de laatste tijd wat moeilijk lijkt te hebben. Zou er misschien iets spelen, waar je niets van weet? Gaat het bij hem of haar thuis allemaal wel goed? En mocht dat niet het geval zijn, zou je er dan iets aan kunnen doen? Het zijn die vragen waar De GezinsManager bij wil helpen. Voor werkgevers is het van belang dat hun medewerkers zich gehoord voelen. Dat beperkt het ziekteverzuim en zorgt voor duurzame werkrelaties.

Eens vrijblijvend praten over het geluk en duurzame werkrelaties in uw onderneming? Neem contact met ons op.

» Nieuws » De GezinsManager in Tilburg in...
Op mei 13, 2019

Comments are closed.

« »