Ervaar een familieopstelling bij de GezinsManager

Evenementen, Nieuws

Op 24 oktober en 7 november kun je bij de GezinsManager (locatie Tilburg) een familieopstelling doen en ervaren. Een familieopstelling geeft inzichten in hetgeen waar je tegen aan loopt in relatie tot familie- en gezinssituaties, denk bijvoorbeeld aan:

  • Hoe komt het dat mijn kind zich tegen mij afzet?
  • Kan je moeilijk “nee” zeggen ?
  • Mijn ex en ik blijven ruzie maken, hoe kunnen we hierin verbetering krijgen?
  • Niemand luistert naar mij, hoe komt dat?
  • Mijn kind wil niet naar mijn ex partner, wat kunnen we hieraan doen?

We werken met een groep mensen van 8 tot 15 personen. Bij de opstelling hoeft geen familie van je aanwezig te zijn. De mensen uit de groep weten niets van jouw eigen problematiek af. Je brengt jouw vraag in waar je tegen aanloopt, je kan dit van te voren bespreken met je GezinsManager.

Meer weten of inschrijven? Lees verder op onze pagina over familieopstellingen en systemisch werken.

» Evenementen, Nieuws » Ervaar een familieopstelling bij de...
Op augustus 19, 2019

Comments are closed.

« »