De GezinsManager gaat in 2020 nieuwe stappen zetten!

Nieuws

De GezinsManager heeft in 2020 grootse nieuwe plannen. De ontwikkeling van onze organisatie zet komend jaar in sneltreinvaart door op verschillende gebieden. Hieronder alle ambities op een rijtje, waarmee we “Samen op weg naar nieuw gezinsgeluk” een extra dimensie zullen geven.

Nieuwe locatie: Villa de Vier Jaargetijden
De GezinsManager wordt op 4 maart 2020 trotse eigenaar van Villa de Vier Jaargetijden in Tilburg. We zijn enorm blij (understatement!) met deze uitbreiding, omdat de mogelijkheden van deze locatie eindeloos zijn! Voor degenen die Villa de Vier Jaargetijden nog niet kennen: dit historische pand, een officieel rijksmonument, stamt uit de 19e eeuw. Het pand is gelegen in hartje Tilburg. Villa de Vier Jaargetijden is uitstekend bereikbaar: het ligt op slechts drie minuten lopen van het centraal station en heeft tevens eigen parkeerruimte, waardoor de locatie het toegankelijke karakter van onze organisatie perfect ondersteunt.

Ondanks de drukte van het centrum waan je je in deze stadsvilla in een oase van rust. Volledig afgeschermd met hekwerk, muren en eeuwenoude kastanjebomen, is dit de ideale locatie om weer tot elkaar te komen. Het wordt een thuis voor iedereen; gezinnen én professionals. Een plek waar iedereen graag komt en een hoeksteen voor het gezin.

Binnenkort meer nieuws wanneer onze verhuis- en verbouwingsplannen concreet zijn!

Partner binnen het samenwerkingsverband Samen Deskundig
Per 1 januari 2020 maakt De GezinsManager deel uit van het samenwerkingsverband Samen Deskundig. Dit samenwerkingsverband heeft tot op heden bestaan uit drie organisaties: SDW, GGZ WBW en Juzt. Echter is recent duidelijk geworden dat gemeentes het vertrouwen in Juzt hebben opgezegd, in verband met de aanhoudende financiële problemen bij Juzt. Daarom zijn SDW en GGZ WBW op zoek gegaan naar een nieuwe partner. Wij mogen nu met trots melden dat De GezinsManager deze nieuwe partner gaat worden!

Samen Deskundig verleent jeugdhulp bij hoog complexe zorgvragen. SDW biedt bijvoorbeeld hulp aan verstandelijk beperkte jongeren en GGZ WBW verleent specialistische jeugdhulp en behandelingen aan jongeren met psychiatrische problemen. De specialistische kennis van De GezinsManager op het gebied van opvoedproblematieken, complexe gezinsproblematiek en conflictscheidingen vult dit dienstenaanbod dan ook perfect aan.

Op deze manier zullen we met De GezinsManager ook steeds vaker bij grotere hulpvragen worden ingezet in de regio West Brabant West, naast de laagcomplexe jeugdhulp die we daar momenteel al bieden.


Last but not least: een visuele make-over
Bij een nieuw hoofdstuk hoort een nieuwe uitstraling. Daarom komt er een nieuw logo van De GezinsManager, komt er een nieuwe website en zullen we zichtbaarder en nog beter vindbaar zijn. Maar uiteraard nog steeds met dezelfde inhoud en kennis die je van ons gewend bent. We streven ernaar medio maart live te gaan met onze nieuwe look. Binnenkort meer hierover!
Op deze manieren gaan we onze droom verwezenlijken om alle gezinnen op iedere hoek van de straat te bereiken te ondersteunen wanneer dat nodig is. 2020; kom maar op!

» Nieuws » De GezinsManager gaat in 2020...
Op februari 10, 2020

Comments are closed.

«