De GezinsManagers

De GezinsManager onderscheidt zich door zijn kennis en efficiënte aanpak van complexe gezinsproblemen. Wij zorgen dat de dienstverlening aan u direct op gang komt en leggen contact met voor u belangrijke partners. Uw eerste aanspreekpunt is Janneke of Roel.

Maakt u hieronder kennis met al onze GezinsManagers.

Deze 25 GezinsManagers helpen u graag

De GezinsManager groeit. Maak hieronder kennis met een aantal van collega's of bekijk ze allemaal.

 • Rianne Dijkman

  GezinsManager

  Rianne is een betrokken sociaal pedagogisch hulpverlener met ruime ervaring in de kinder- en gezinspsychiatrie. Ze heeft veel vertrouwen in de kracht van ouders en kinderen. Samen met de gezinsleden gaat ze, o.a. via het verbeteren van de communicatie, op zoek naar de eigen oplossing voor dit gezin.

 • Sandra Stok

  GezinsManager - jeugdzorgwerker

  Sandra is een ervaren en positieve jeugdzorgwerker. Zij heeft veel werkervaring opgedaan bij diverse instanties voor jeugdhulpverlening. Kernwoorden voor Sandra haar aanpak in jeugdhulpverlening zijn: samenwerking, empatisch, en doelgericht werken.

 • Dick Boden

  GezinsManager - jeugdzorgwerker

  Dick is een zéér ervaren jeugdhulpverlener en wordt voornamelijk ingezet in de spoed en crisishulp. Dick laat ouders op een andere manier kijken naar de disbalans in het gezin en laat positieve veranderingen ontstaan door ouders andere opvoed strategieën toe te laten passen.

 • Johan Swart

  GezinsManager

  Johan is een ervaren hulpverlener waarbij zijn expertise ligt op complexe gezinsproblematiek. Daarnaast heeft Johan veel ervaring met jongeren en gedragsproblematiek. Belangrijk voor Johan is om de samenwerking met ouders aan te gaan om zaken voor elkaar te krijgen.

 • Isabella van den Brink

  GezinsManager

  Isabella is een ervaren hypnotherapeut en paardencoach. Soms kunnen er geen woorden gegeven worden aan wat men van binnen voelt, alleen praten helpt dan niet voldoende. Door verschillende coachtechnieken te gebruiken kunnen gezinsleden elkaar beter gaan begrijpen.

 • Marloes Mesman

  GezinsManager – sociaal pedagoog

  Marloes is een ervaren sociaal pedagogisch hulpverlener en heeft veel ervaring opgedaan in het begeleiden en observeren van kinderen met gedragsproblemen en of psychiatrische problematiek. Marloes werkt veel in gezinnen en zorgt met haar ervaring dat de gezinssituatie herstelt.

 • Paula God

  GezinsManager

  Paula is een ervaren gezinscoach. Vanuit een systemische blik kijkt zij wat het kind en de ouders nodig hebben om verder te kunnen. Uitgangspunt is wat het gedrag van het kind jou als ouder vertelt. Communicatie, rust, vertrouwen en verbinding van binnen zijn Paula’s kernwaarden.

 • Dick de Vreugd

  GezinsManager

  Dick heeft gespecialiseerd in mediation en ouderschapsbemiddeling. Kernwoorden voor Dick zijn openheid en eerlijkheid en het zoeken naar verbinding tussen mensen. Hij creëert veiligheid binnen de gesprekken waardoor ouders en jongeren durven en kunnen zeggen wat hen dwars zit.

 • Janneke Bergmans

  Orthopedagoog, mediator, trainer

  Janneke is een ervaren orthopedagoog. Zij heeft een brede en duidelijke visie op complexe vraagstukken en brengt haar opgedane kennis gemakkelijk over op anderen. Zij heeft de opleiding tot mediator gevolgd en verzorgt binnen De GezinsManager de ouderschapsbemiddeling.

 • Mieke van Huijkelom

  GezinsManager

  Mieke is een betrokken pedagoog die samen met ouders kijkt naar wat zij nodig hebben om, onder soms moeilijke omstandigheden, beschikbaar te kunnen zijn voor hun kind(eren). Samen oplossingen ontdekken, samen oefenen van nieuwe vaardigheden. Kernwaarden: openheid, vertrouwen en rust.

 • Dieuwertje Suurland

  GezinsManager

  Dieuwertje is een ervaren hulpverlener in complexe gezinssystemen.Met haar positieve kijk ziet ze altijd wel mogelijkheden. Ze vindt het belangrijk dat mensen zich gehoord voelen. Vertrouwen, openheid en duidelijkheid zijn haar kernwaarden.

 • Anjo Mangelaars

  GezinsManager

  Anjo is een ervaren jeugdhulpverlener en vindt het belangrijk te investeren in het opbouwen van een vertrouwensrelatie met het gezin. Aansluiten bij wat er in het gezin speelt en wat ouders belangrijk vinden in de opvoeding van hun kinderen. Haar werkwijze stelt het belang van het kind centraal.

 • Maaike Friesen

  GezinsManager

 • Mariska Ruissen

  GezinsManager - traumatherapeut

  Mariska is een ervaren gezinscoach en traumatherapeut. Ze laat gezinnen zien wat er wél goed gaat, en werkt samen met hen aan wat er beter kan. Ze leert ouders kijken naar de boodschap achter lastig of ongewenst gedrag, waardoor gezinsleden elkaar beter gaan begrijpen.

 • Ingrid Verkamman

  GezinsManager

  Ingrid is een betrokken jeugdhulpverlener en ervaren in het begeleiden van gezinnen met allerlei problematiek. Samen met de gezinnen zoekt ze naar wat er nodig is om de gezinssituatie in evenwicht te krijgen. Daarnaast is zij bij conflictscheidingen werkzaam als SCHIP-behandelaar.

 • Sietske Hamann

  GezinsManager

  Sietske heeft brede ervaring in het werken binnen de jeugdzorg. Ze heeft veel kennis opgedaan in het werken met cultuurgezinnen binnen het gedwongen kader. Daarnaast zijn de kernwoorden in de functie als gezinsmanager, betrouwbaar, goed kunnen luisteren naar anderen, samenwerken, netwerken en mensen in hun kracht zetten.

 • Marco Pigmans

  GezinsManager - jeugdzorgwerker

  Marco is een betrouwbare, ervaren maar vooral positief ingestelde hulpverlener. Hij ondersteunt de gezinnen in het vinden van oplossingen voor de complexe problemen die zijn ontstaan. Een hele belangrijke kernwaarde hierbij is SAMEN dingen voor elkaar boksen.

 • Roel Bergmans

  Eigenaar - jeugdzorgwerker

  Roel heeft De GezinsManager opgericht en deze vanuit zijn eigen visie opgebouwd. Hij is een ervaren, positieve en betrouwbare jeugdzorgwerker. Hij ondersteunt ook zelf ouders en kinderen bij conflictsituaties en gezinsproblemen. Dit maakt hem veelzijdig en toegankelijk voor iedereen.

 • Rian Maas

  GezinsManager

  Rian is een ervaren MFN-familiemediator en bijzondere curator in jeugdzaken. Ze zet zich in voor gezinnen met complexe echtscheidingsproblematiek. Meebewegen met het gezin en vanuit een vertrouwensband werken aan herstel van onderlinge relaties is de manier waarop Rian werkt.

 • Riet Hoofs

  Administratief medewerker

 • Nancy Eekels

  GezinsManager - pedagoog

  Nancy is een enthousiaste, betrokken pedagoog met ruime ervaring in gezinssystemen met een veelheid aan problemen. Eerlijkheid, duidelijkheid en rechtvaardigheid zijn haar kernwaarden. Ze stimuleert de ander tot uitbreiding van persoonlijke vaardigheden.

 • Yella Provence

  GezinsManager

  Yella is een enthousiaste GezinsManager met veel ervaring in het werken met jongeren met gedragsproblemen. Ze vindt het belangrijk om goed te luisteren naar wat deze jongeren te vertellen hebben en bij hen aan te sluiten.

 • Lieke van Esch

  GezinsManager

  Lieke is een ervaren SPH’er en gezinscoach. Ze maakt ouder en kind bewust van gedrag en oefent samen nieuwe vaardigheden zodat er weer balans komt. Lieke’s kernwaarden: samen, openheid, duidelijkheid en vertrouwen met een focus op wat er wél goed gaat.

 • Esther Bressers

  Esther is een ervaren contextueel gezinshulpverlener: met het gezin in kaart brengen welke problemen worden ervaren en samen inzetten op veilige relaties en constructieve oplossingen. Esther is rustig, duidelijk en doelgericht met een focus op betrouwbare communicatie en positieve krachten van ouders en kinderen.

 • Esther van de Rakt

  GezinsManager

  Als betrokken jeugdhulpverlener heeft Esther veel ervaring op het gebied van systeem therapeutisch werken, jongeren met gedragsproblemen en mensen met psychische problematiek en/of psychiatrische stoornissen. Hoe complex een gezinssituatie ook is, Esther zoekt altijd een passende oplossing.