Coaching

Hoe ingewikkeld situaties soms zijn, er is altijd een uitweg. Deze overtuiging brengen wij over op anderen. Oplossingen reiken wij aan en uw eigen handelen gaan we versterken. Wij doen dit veelal aan de hand van coachgesprekken.

Wij bieden verschillende vormen van coaching & training:

  • Individuele en groepscoaching
  • Wandelcoaching
  • Paardencoaching
  • KIES-training

Individuele  en groepscoaching
Hoe ingewikkeld situaties soms zijn, er is altijd een uitweg. Deze overtuiging brengen wij over op anderen. Oplossingen reiken wij aan en uw eigen handelen gaan we versterken. Tijdens een serie coachgesprekken, individueel of in groeps- of gezinsverband werken we naar een leefbare situatie en oplossingen.
» Neem contact op

Wandelcoaching
Zit je veel in je hoofd, als kind of volwassene en vind je het moeilijk om al die gedachten om te zetten in woorden? Wanneer je door de groene natuur wandelt, kom je letterlijk in beweging. Onze coach zoekt met je naar de goede paden, waar alles zijn plekje weer kan vinden.
» Lees verder

Paardencoaching
Paardencoaching kan zowel op individueel niveau als in teamverband ingezet worden. Op individueel niveau helpt paardencoaching vooral bij je persoonlijke bewustwording; (onbewuste) thema’s waar je mee zit, komen in een sessie paardencoaching direct naar boven.
» Lees verder

Familieopstellingen en systemisch werken
Een familieopstelling geeft inzichten in hetgeen waar je tegen aan loopt, denk bijvoorbeeld aan: Hoe komt het dat mijn kind zich tegen mij afzet? Kan je moeilijk “nee” zeggen? Mijn ex en ik blijven ruzie maken, hoe kunnen we hierin verbetering krijgen? Bij de opstelling hoeft geen familie van je aanwezig te zijn.
» Lees verder

KIES-training
KIES is een spel– en praat groep voor kinderen die te maken hebben met een scheiding van hun ouders. KIES helpt kinderen de scheiding van hun ouders te leren begrijpen, een plaats te geven en een manier te vinden om te kunnen omgaan met alles wat ze moeilijk vinden van de scheiding. Uit onderzoek door de universiteit van Utrecht is gebleken dat de KIES training helpt.
» Lees verder

SCHIPaanpak
Nieuw in het aanbod is de SCHIP-aanpak. Voor eenieder die op het punt staat te gaan scheiden, net gescheiden is of het gevoel heeft in een vechtscheiding te zitten. In de SCHIP-aanpak gaan we niet uit van ‘los moeten laten’, maar van opnieuw verbinden, als partners in ouderschap. Want goed voor je kinderen zorgen, dat willen we allemaal, toch?

» Lees verder

Comments are closed.