Interim management en coaching binnen non-profit sector

Heeft u een capaciteitsprobleem? Ondersteuning op kennisgebied nodig? Of Hulp bij het opzetten van een nieuwe werkmethode of afdeling? Dan kunt gebruik maken van onze ervaringen en diensten op gebied van (complexe) jeugdzorg, huiselijk geweld, en andere vraagstukken binnen het sociale domein.

Neemt u contact op met ons voor een eerste ontmoeting om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken met elkaar.

Een overzicht van onze ervaring en mogelijke inzet:

  • Interim en staffuncties:
    We hebben verschillende staffuncties vervuld binnen jeugd en welzijn organisaties. Daardoor zijn we veelzijdig. We hebben bijzondere expertise opgedaan in de complexe jeugdzorg. Onze brede kennis en heldere visie op inhoudelijke vraagstukken onderscheidt ons van anderen!
  • Kwartiermaker en projectmanagement:
    Sinds 1 januari 2015 zijn de gemeenten verantwoordelijk voor de uitvoering van de (jeugd)zorg. Vanuit onze ervaring en kennis helpen we gemeenten bij hun nieuwe taken vanuit de transitie opdracht. Denkt u aan ons als u specifieke expertise en ondersteuning nodig hebt binnen de wijkteams of specialistenteams.
  • Coaching van professionals:
    Maatschappelijk werkers en jeugdzorgprofessionals hebben te maken met ingewikkelde dilemma’s en dienen belangrijke en soms aangrijpende beslissingen te nemen. Soms lopen zij hierin vast. Wij bieden coaching aan op team -en individueel niveau. Professionals krijgen nieuwe inzichten mee en leren te vertrouwen op eigen inzichten.

Voor specialistische ondersteuning binnen de non-profit sector kunt u op ons vertrouwen! Neemt u contact met ons info@degezinsmanager.nl of 013-3030090.

Laat uw e-mailadres en telefoonnummer achter of bel  013-3030090

Comments are closed.