De GezinsManager is op zoek naar een GZ-pyscholoog regio Sittard

 

Het gaat goed met De GezinsManager! Al bijna 10 jaar zijn we een organisatie die ambulante specialistische jeugdzorg biedt vanuit de vestigingen Tilburg, Breda en Bergen op Zoom. Sinds kort hebben we een vierde én vijfde vestiging geopend in Zuid Limburg (Sittard en Brunssum). Dit is gerealiseerd door overname van het GGZ-team van MTSR BV. Door deze overname en uitbreiding bieden we in alle zuidelijke provincies van het land ambulante jeugdhulp en GGZ hulp volgens de kernwaarden van onze organisatie waar maatwerk; flexibiliteit; een open communicatie, doorzettingsvermogen, teamwork en zichtbaarheid belangrijke pijlers zijn.

Door overname van MTSR-GGZ ontstaan er nieuwe kansen voor cliënten. De vervlechting van beide organisaties zal op korte termijn zorgen voor een nog integraler -en diverser hulpaanbod voor zowel het individu als het (gezins) systeem. Een hulpaanbod dat in overleg met verwijzer en cliënt kan plaatsvinden vanuit de jeugdwet en/ of de zorgverzekeringswet.

Voor professionals ligt er de uitdaging én de kans om multidisciplinair te werken, waarbij de afwisseling van werkplek ook nog een extra dimensie kan geven. Daarnaast bieden we de ruimte aan psychologen én therapeuten om hun eigen expertise en specialisatie binnen de organisatie een plek te geven.

Spreken bovenstaande ontwikkelingen je aan én wil jij je inzetten om deze ontwikkelingen mee vorm te geven, laat dan van je horen en neem contact met ons op!

Voor de vestigingen in Sittard (voorheen MTSR) hebben we, als gevolg van oplopende wachtlijsten, behoefte aan de volgende disciplines:

  1. GZ-Psycholoog ( 24 uur); Jij richt je op het vak waar je goed in bent; het geven van individuele behandelingen binnen de Generalistische Basis GGZ en/of Specialistische GGZ, het behouden van de regie, (bij)sturen van behandelingen als regiebehandelaar en een bijdrage leveren aan het ontwikkelproces van (beginnende) basispsychologen in hun leertraject als werkbegeleider. Je durft daarin naast coachend te zijn ook aan te sturen en kaders te bewaken aan basispsychologen. De lat ligt binnen ons ontwikkelingstraject hoog, zowel aan wat basispsychologen inhoudelijk doen en leren als wat hen aan niveau en inzet gevraagd wordt. Het bewaken van dat niveau op beide gebieden door jou als werkbegeleider is cruciaal in het leerproces. We hopen op een ervaren én inspirerende professional die met ons de ontwikkelingen vorm wil gaan geven.

Enthousiast geraakt door wat we voor je kunnen betekenen? Voor vragen neem contact op met onze Hoofd Inhoudelijke Ontwikkeling Jiska. Vragen stellen en contact zoeken graag per email naar Jiska@degezinsmanger,nl

Wil je meteen solliciteren? Dat kan met een (korte) motivatie en het toesturen van je CV via een mail naar Peggy, HRM Adviseur (peggy@degezinmanager.nl).

Samen gaan we op zoek naar (gezins) geluk!