Wij zijn De GezinsManager, een jonge en ambitieuze aanbieder van jeugdhulp in Noord-Brabant, Zeeland en Limburg. Hoe we ons onderscheiden? Door onze kennis en efficiënte aanpak bij complexe gezinsproblemen!

Wij geloven in maatwerk en gaan telkens op zoek naar de meest passende hulpverleningsvariant voor een kind en zijn gezin. We helpen gezinnen om stappen in de goede richting te zetten en bieden de best passende zorg aan alle kinderen en gezinnen die complexe en specialistische jeugdhulp nodig hebben. Dat doen we, en daar zijn we trots op!

 

Wat maakt ons uniek?

Vanuit de gedachte dat alles met elkaar verbonden is en een probleem nooit op zichzelf staat, werken we met systemische interventies om dysfunctionele interactiepatronen te signaleren en te veranderen, met als doel de relatie tussen gezinsleden te verbeteren. Zo kunnen kinderen en hun ouders zich weer ontwikkelen. Het accent ligt op de interactie tussen gezinsleden. We bekijken de gezinsproblemen in samenhang met elkaar, vanuit verschillende systeem-perspectieven. Wij vinden het belangrijk om onze zorgverlening niet alleen te richten op ouders en het kind of de jeugdige, maar juist ook op het versterken van de systemen hieromheen. We zijn op zoek naar iemand die deze visie deelt en zich hiervoor wil inzetten. Iemand die systemisch kijkt en handelingsgericht werkt.

 

REGIEBEHANDELAAR (16-36 uur) GZ-PSYCHOLOOG / ORTHOPEDAGOOG GENERALIST | Regio Breda en Tilburg

 

De functie/wat ga je doen? Als GZ-Psycholoog/Orthopedagoog Generalist word je als onze nieuwe regiebehandelaar verantwoordelijk voor de hulpvragen van cliënten. In nauwe samenwerking met een team van professionals ontdek jij achterliggende problemen en word je onderdeel van de oplossing. Jij geeft als regiebehandelaar inhoudelijk richting aan het proces door collega gezinsmanagers te coachen en begeleiden. We zoeken iemand die vanuit een helikopterview kan verbinden, die kennis en ervaring heeft en weet wat er speelt in het zorgveld. Je denkt actief mee over hoe we onze zorg kunnen blijven verbeteren en nog beter kunnen aansluiten bij de hulpvragen van kinderen, jongeren en ouders.

Om dit te kunnen doen, zijn onze medewerkers een belangrijke pijler. Daarom zetten we ook in op jouw werkgeluk: een fijne werksfeer met oog voor elkaar, waar er plek is voor jouw inbreng en de lijnen kort zijn. Wij geven jou als regiebehandelaar het vertrouwen én de vrijheid om vanuit jouw expertise op creatieve wijze, soms buiten de gebaande paden, het behandeltraject vorm te geven en af te stemmen op wat een systeem, het kind of de jongere écht vooruithelpt.

Ben je zelfverzekerd, in staat om te verbinden en wil je een positieve impact hebben op de ontwikkeling van kinderen en hun systemen? Aarzel dan niet en pak je kans door te solliciteren op deze boeiende functie.

 

Wie zoeken wij:

 • Je beschikt over een geldige registratie als Orthopedagoog-Generalist of GZ-psycholoog.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in deze functie.
 • Je werkt zelfstandig, bent creatief en hebt geen 9-tot-5 mentaliteit, maar weet wel een gezonde balans te houden tussen privé en werk.
 • Je bent actief en ondernemend ingesteld.
 • Je vindt het fijn om in teamverband te werken.
 • Je beschikt over voldoende kennis van en ervaring met:
  • Multi-problem gezinsproblematiek.
  • Gedrags- en ontwikkelingsproblematiek.
  • Kinder- en jeugdpsychiatrie en LVB-problematiek.
  • Jeugdhulp en de relevante theorieën en methodieken.

 

Wat bieden wij:

 • De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig met de CAO Jeugdzorg.
 • We bieden je een contract voor 16 – 36 uur per week.
 • Het salaris wordt vastgesteld binnen schaal 12 (van minimaal €4223,16 tot maximaal €6646,31 bij een fulltime dienstverband).
 • Een uitdagende werkplek in een ambitieuze organisatie die volop in ontwikkeling is.

 

Solliciteren?

Dan ontvangen we graag een email met een (korte) motivatie en je CV op peggy@degezinmanager.nl.

Heb je vragen of wil je meer weten over deze vacature? Bel dan naar Peggy Deliën op 06 12849719 of mail naar peggy@degezinsmanager.nl. Bezoek ook onze website: www.degezinsmanager.nl en ontdek meer over ons werk en onze visie.