Meet & Greet Decemberborrel

Locatie:           Villa Familla, Noordstraat 36 in Tilburg

Datum:            woensdag 14 december 2022

Aanvang:         16.00 uur | Einde: 19.00 uur.

 

Beste collega’s,

Jeugdzorgaanbieders RIOzorg, Youz, Praktijk Tatoran en De Gezinsmanager hebben besloten de handen ineen te slaan en zijn gestart met een nieuw samenwerkingsverband, genaamd ikXs.

IkXs nodigt jullie, met je medewerkers, graag uit voor een decemberborrel in Villa Familla te Tilburg.

Waarom? Met name binnen ons vakgebied is samenwerking enorm waardevol. Daarom scheppen we graag de gelegenheid om elkaar op een informele manier – voor het eerst of opnieuw – te ontmoeten en bestaande relaties verder uit te diepen.

Kennis en ervaringen delen is behalve nuttig ook fijn. Wanneer we samen terugblikken op het afgelopen, hectische jaar zullen we onszelf in elkaars verhalen herkennen. Minstens zo belangrijk: we gaan vooruitkijken naar 2023! Een nieuw jaar waarin we vastberaden zijn om de jeugdzorg binnen Hart van Brabant vanuit nieuwe kaders te verbeteren.

Wat kun je verwachten? Meet & Great Decemberborrel (The Great Charles Dickens Christmas Time) wordt gehouden in Villa Familla, dat tijdens de wintermaanden een hartverwarmende gedaanteverwisseling ondergaat. We ontvangen je in een traditionele Engelse kerstsetting, alsof je een plaatje van een Dickens-boek binnenstapt. Het Villa-team schenkt de glazen nog eens vol en gaat rond met een keur aan warme, koude, hartige en zoete gerechtjes.

  • Dresscode Kom lekker feestelijk op sjiek of trek je foute kersttrui aan!
  • Parkeren Vanuit Parkeergarage Knegtel is het 200 meter wandelen naar Villa Familla.
  • Treinen of bussen Vanaf station Tilburg loop je in ongeveer vier minuten – via de Stationsstraat en de Fabriekstraat – naar de Villa.

We kijken ernaar uit om je dan te zien en samen het glas te heffen.

Hartelijke groet namens iedereen binnen ikXs,

Roel Bergmans

DGM / Villa Familla

Je kunt je tot 10 december aanmelden via events@degezinsmanager.nl
We hopen je graag te zien!