Diensten De GezinsManager

Dienstverlening door De GezinsManager

In onze dienstverlening staat het kind altijd centraal. Maar ook andere betrokkenen vergeten we niet. We luisteren naar iedereen en kijken wat iedere betrokkene nodig heeft. Zo werken we vanuit een solide basis aan een goede samenwerkingsrelatie, zodat we vervolgens stappen kunnen zetten. Het woord opgeven staat niet in ons woordenboek: we houden vol en gaan door waar anderen stoppen. Op die manier gaan we samen op weg naar nieuw gezinsgeluk.

Onze aanpak zorgt ervoor dat we samen met ouders, kinderen en professionals tot oplossingsgerichte stappen komen, die het beste aansluiten bij de situatie. Bekijk hieronder in welke diensten De GezinsManager gespecialiseerd is of neem contact met ons op wanneer je een vraag hebt.

Vragen? Neem contact op.

Ingrid Verkamman

GezinsManager


Wat kan ik doen wanneer ik behoefte heb aan de dienstverlening?

De GezinsManager bewandelt samen met jou de weg naar nieuw gezinsgeluk. Neem contact met ons op als je behoefte hebt aan onze dienstverlening. Daarna kunnen we samen met jou de juiste aanpak bepalen. We geloven daarbij nooit in standaardoplossingen.

Wil je weten wat je kunt verwachten bij een aanmelding? En welke stappen we samen zullen zetten tot aan het begeleidingstraject zelf? Bekijk dan hieronder hoe we deze weg naar nieuw gezinsgeluk bewandelen.

Particulieren, professionals, verwijzers en overheid

De dienstverlening door De GezinsManager is beschikbaar voor iedereen. Het kan zijn dat je onze ondersteuning nodig hebt voor jezelf of juist voor iemand anders. Neem contact met ons op en we vertellen je graag over de mogelijkheden.