Ruimte huren in Tilburg in de prachtige droomvilla

Wil je een inspirerende ruimte huren in Tilburg? Binnen de droomvilla ‘Villa Familla’ in Tilburg zetten jeugdzorgprofessionals van De GezinsManager zich dagelijks in om ouders en kinderen te ondersteunen in een fijne, rustige omgeving.

De GezinsManager wil graag de historische droomvilla openstellen voor iedereen. Families, vrienden en collega’s kunnen prachtige ruimtes huren in Tilburg voor ontmoetingen, het delen kennis of simpelweg een hoop gezelligheid en liefde.

Kantoorruimtes en werkplekken huren in Tilburg

Wil je graag een zakelijke werkplek huren in Tilburg? De GezinsManager biedt onder andere ruimtes die gebruikt kunnen worden als kantoorruimte, vergaderlocatie, spreekruimte of algehele bedrijfsruimte. De kantoor- en spreekruimtes en serre zijn geschikt voor diverse, formele activiteiten:

  • Lezingen
  • Presentaties
  • Vergadermomenten
  • Cursussen & workshops
  • Coaching

Informele ruimte huren Tilburg

Naast zakelijk gebruik, kun je de ruimtes binnen Villa Familla in Tilburg ook huren om informele activiteiten te organiseren. Onze keukens kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als kookstudio voor workshops, eventueel onder begeleiding van onze koks. De ruimtes en verschillende kamers bieden daarnaast de mogelijkheid voor allerlei momenten van samenkomen:

  • Personeelsfeesten
  • Reünies
  • Jubilea
  • Borrels
  • Verjaardagen

Onze stadstuin is een unieke, groene oase die voornamelijk in de lente en zomermaanden een prachtige omgeving biedt voor zowel formele als informele activiteiten.

Salon

Ludovicus

Serre

Studeerkamer

Cour

Rookkamer

Heerenkamer

Tuin

Ruimte huren inclusief activiteit

Of je nu graag samenkomt in de serre, studeerkamer, Heerenkamer of juist graag gebruik maakt van onze tuin, voor iedereen is er een passende ruimte, voor een passende activiteit. Wil je graag iets organiseren, maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Onze ruimtes zijn ook te huren inclusief diverse activiteiten vanuit Villa Familla. Via onderstaande link kun je gemakkelijk het aanbod en de beschikbaarheid van de te huren ruimtes bekijken en een ruimte huren in Tilburg.

De GezinsManager

Roel en Janneke richtten in 2013 De GezinsManager op. Een organisatie die families ondersteunt met het vinden van balans, geluk en rust. De GezinsManager biedt als jeugdzorgaanbieder hulp op maat voor ouders, kinderen en professionals. 550 kinderen krijgen inmiddels, samen met hun ouders, ondersteuning vanuit DGM. Gezinnen kunnen in een rustige omgeving gaan werken aan een zonnige toekomst. Kom binnen en voel je thuis!