Werken bij de GezinsManager

Werken bij De GezinsManager

Bij De GezinsManager zetten we ons elke dag 100% in om gezinnen en professionals de beste hulp te bieden. Dit doen we altijd vanuit het belang van het kind. Ons doel is om samen met ouders en kinderen de weg naar nieuw gezinsgeluk te bewandelen. En om professionals nieuwe inzichten en handvatten mee te geven, zodat ze weer vertrouwen op eigen inzichten.

Wij werken aan de meest complexe hulpvragen en hebben daarom elkaars expertise nodig. We beschikken dan ook over een hecht team van professionals, met ieder zijn of haar eigen specialisme. Stuk voor stuk gedreven mensen met ambitie, visie en de wil om veranderingen voor elkaar te krijgen.

Herken jij jezelf hierin? Heb je bovendien het talent om mensen in beweging te krijgen en in hun kracht te zetten? Dan ontmoeten we je graag.

Kom jij ons team versterken?

Vacature: Gezinsmanager – systeem therapeutisch werker - jeugdzorgprofessional

Regio Bergen op Zoom   28-32 uur

Regio Tilburg 28-36 uur

Regio Breda 28-36 uur

Peggy Deliën

HR-manager


Vragen? Neem contact op!

Wij zijn altijd op zoek naar specialisten die dezelfde ambities, gedrevenheid, betrokkenheid en toegankelijkheid delen als wij. Deel jij onze visie? Ben je daarnaast ondernemend, neem je graag het initiatief en pak je de verantwoordelijkheid? Dan leren we je graag kennen.

Samen staan we sterker

Onze kracht zit in de samenwerking. De hulpvragen waar wij ons dagelijks voor inzetten zijn namelijk complex en vragen regelmatig om specifieke expertise. Daarom werken we graag samen met vaste samenwerkingspartners die onze kennis en kunde aanvullen. Bevlogen professionals die samen met ons elke dag gepassioneerd werken aan het verwezenlijken van onze dromen en ambities: samen op zoek naar nieuw gezinsgeluk. Want wij kunnen het niet alleen. Samen maken we een wereld van verschil.