23 november 2021

Wordt ook een gezinsmanager

Regio Tilburg  24-32 uur

Wij zoeken een Orthopedagoog Generalist / GZ- psycholoog voor +/- 20 – 24 uur per week.

De GezinsManager is op zoek naar een Orthopedagoog-Generalist / GZ-psycholoog regio Tilburg

die onze missie ‘Samen op weg naar nieuw gezinsgeluk” verder vorm gaat geven.

De GezinsManager is een jonge en ambitieuze aanbieder van jeugdhulp in Zeeland en Noord Brabant en onderscheidt zich door zijn kennis en efficiënte aanpak bij complexe gezinsproblemen. In het afgelopen jaar hebben we een cliëntenbestand van bijna 600 gezinnen opgebouwd, waar actief ambulante jeugdzorg aan wordt geboden.

Diverse verwijzers, waaronder wijkteams, huisartsen, rechtbanken en gezinsvoogdij instellingen uit de regio Hart van Brabant, West Brabant en Zeeland weten ons te vinden voor het bieden van bijvoorbeeld hulp in de thuissituatie, hulp bij scheiding, systeem therapeutische behandelen en / of observatie en diagnostiektrajecten. Wij geloven in maatwerk en gaan telkens op zoek naar de meest passende hulpverleningsvariant voor het kind en zijn gezin.

We bieden onze dienstverlening aan vanuit een drietal vestigingen, namelijk in Tilburg, Bergen op Zoom en Breda.

In verband met toenemende vraag van onze diensten hebben we een vacature voor de functie van Orthopedagoog Generalist / GZ- psycholoog voor +/- 20 – 24 uur per week, in de regio Tilburg.

Jouw werkzaamheden:
· Het geven van werkbegeleiding aan onze gezinsmanagers en in dit kader advisering ten aanzien van hulpverleningstrajecten op basis van consultatie en/of diagnostiek, of ontvangen informatie.
· Het zelf uitvoering geven aan (korte) begeleiding -en observatietrajecten, dit om bijvoorbeeld zicht te krijgen op ouder – en kind interacties, en advies te geven op bijvoorbeeld thuisplaatsingstrajecten. Het voeren van adviesgesprekken met ouders, professionals en verwijzers over de resultaten van deze observaties.
· Uitvoeren van (psycho) diagnostisch onderzoek en verslaglegging daarvan.
· Waar nodig supervisie verlenen aan gedragswetenschappers en psychologisch assistenten bij de uitvoering van (psycho) diagnostisch onderzoek.
· Bijdrage leveren aan beleids- en methodiekontwikkeling en onderzoek op het gebied van jeugdhulpverlening.
· Ontwikkelen van leer en ondersteuningsprogramma’s die in groepsverband aangeboden kunnen worden aan ouders en/ of kinderen.
· Het is wenselijk als je zelf in staat bent (trauma) behandelingen of interventies uit kunt voeren ten behoeve van onze cliënten.

Jouw skills;
Je bezit over het analytisch vermogen om tot een zorgvuldig advies en aanpak te komen voor het gezin. Je hebt een klantgerichte, integere en kwaliteitsbewuste instelling en de juiste communicatieve vaardigheden om klanten en professionals verder op weg te helpen bij het formuleren van hun plan van aanpak. Je zorgt voor verbinding in en extern.

Jouw profiel;
· Je beschikt over een geldige registratie als Orthopedagoog-Generalist of GZ-psycholoog.
· Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in deze functie.
· Je werkt zelfstandig, bent creatief, en flexibel.
· Je bent aktief en ondernemend ingesteld.
· Geen 9 tot 5 mentaliteit, en beschikbaar willen zijn op de momenten dat ouders en kinderen je nodig hebben.
· Je vindt het fijn om in teamverband te werken.
· Je beschikt over voldoende kennis van en ervaring met;
o Multi -Problem gezinsproblematiek;
o gedrags- en ontwikkelingsproblematiek
o kind-jeugdpsychiatrie en LVG problematiek;
o jeugdhulp en haar relevante theorieën en methodieken.
o Conflictscheidingen

Wat bieden wij jou;
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO jeugdzorg. We bieden je in eerste instantie een tijdelijke overeenkomst voor een contract van 20 – 28 uur per week.
Het salaris wordt vastgesteld binnen schaal 12 (minimaal € 3568,98 en maximaal
€ 5616,78 bij een fulltime dienstverband).

Wij bieden jou een uitdagende werkplek in een ambitieuze organisatie welke volop in ontwikkeling is.
Mocht je interesse hebben stuur dan een email met een (korte) motivatie en je cv vóór 31 december 2021 naar peggy@degezinmanager.nl

Het je vragen hebben naar aanleiding van deze vacature stuur dan een mailtje naar roel@degezinsmanager.nl

Interesse in deze vacature?

Wil jij graag werken als Orthopedagoog Generalist / GZ- psycholoog n de regio Tilburg. Klik op de sollicitatiebutton en vul in een paar korte stappen het sollicitatieformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!