Cliëntenraad

Onze samenwerkingspartners

Binnen de jeugdhulpsector is het essentieel om samen te werken. Daarnaast is het soms nodig om expertise van anderen te gebruiken, zodat er maatwerk geleverd kan worden. De cliënt zal profijt hebben wanneer zorginstanties dit onderling goed regelen. De GezinsManager is een organisatie die makkelijk verbindingen aangaat met andere personen binnen de keten.

In iedere regio hebben we stevige samenwerkingsverbanden met grote, middelgrote en kleinere zorgorganisaties en/of praktijken. Daarnaast is er veel contact met specialisten die op zzp-basis werken. De samenwerkingspartners van De GezinsManager zijn:
Self. Doen wat werkt
Floor Slagter
Samen Deskundig West-Brabant
SDW
GGZ westelijk Noord-Brabant
JOOST 
Praktijk Memo 

Samenwerken in Villa Familla

De GezinsManager is gevestigd in Villa Familla, op een steenworp afstand van het stadscentrum. Dit pand is ook wel bekend als rijksmonument ‘Villa de vier jaargetijden’. Onze droom was om een bijzondere plek te realiseren waar ouders en kinderen samenkomen en zich thuis kunnen voelen. We vinden het belangrijk dat er goede faciliteiten aanwezig zijn en dat cliënten zich gerespecteerd voelen in een ongedwongen sfeer. Ook willen wij deze zorg uitdragen aan de jeugdzorgprofessionals. Wij willen zorgen dat zij goede en prettige voorzieningen hebben om het werk dat zij doen zo goed mogelijk uit te voeren en gemakkelijk de verbinding aan te kunnen gaan met zowel cliënten als collega-zorgaanbieders.

De afgelopen periode hebben wij fijne relaties opgebouwd en staan wij momenteel ook open voor nieuwe samenwerkingsrelaties. Wees er snel bij!